Meteen naar de inhoud

Ambassadeur Israel krijgt chocoladeletter

  • door

Vos Kosher Catering en Sasja Martel van het Joods Hospice Immanuel hebben dinsdag de eer gehad om met volle trots de Hebreeuwse Chai Chocoladeletter te laten zien en het mogen aanbieden van de letter aan de ambassadeur van Israël Noar Gilon. Zijne excellentie Noar Gilon heeft de Melkchocolade en de nieuwe pure variant van de letter aangeboden gekregen.

Gilon heeft de letter maar al te graag in ontvangst genomen en zei hierbij dat hij de letter niet zelf gaat opeten maar “Dat zou ik willen, maar ik denk dat ik ze ga geven aan mensen waarmee we samenwerken. Vooral gaan we ze geven aan niet-Joden, zodat die ook kunnen kennismaken met deze Joodse chocoladeletter-traditie.” 

 

De opbrengst van de letter gaat naar het goede doel, Het Joods Hospice waar ze hun compleet focussen op de zorg en de laatste levenswensen van de mensen die daar wonen. Mensen die daar wonen hebben een levensverwachting van minder dan 3 maanden en daarom de wensen van de bewoners voorop stelt.  

De koosjere Chai letter actie bestaat dit jaar 10 jaar wat een hele bijzondere mijlpaal. Dit mijlpaal wordt gevierd met de introductie van de nieuwste chocolade smaken die ook op de website www.chocoladeletterchai.nl bestelt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *